Error Screen Will Not Let Me Post

(Questions, notes, suggestions)

Moderator: IrisD

Post Reply
User avatar
D.Rabbit
Posts: 1896
Joined: Mon Mar 13, 2006 4:57 pm
Contact:

Error Screen Will Not Let Me Post

Post by D.Rabbit » Thu Aug 06, 2009 12:13 am

Hi Mare

I have not tried the other venues, Just Talking With Friends, when I try to preview or post I keep getting:

Forbidden
You don't have permission to access /lea/posting.php on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.


--------------------------------------------------------------------------------

Apache/1.3.41 Server at www.sdg3.com Port 80

I can still sign into the admin panel but I don't want to get in there and mess stuff up.
I just posted in TWF this afternoon. So it's a new bug to beat up.

When you have a moment, if you please.

Hope your well.
Diane
Unconditional Love is all you need.
Image

Osiris Under Glass

User avatar
D.Rabbit
Posts: 1896
Joined: Mon Mar 13, 2006 4:57 pm
Contact:

Post by D.Rabbit » Thu Aug 06, 2009 6:54 pm

So far I can post in the Danger Zone but still no luck in TWF.

User avatar
D.Rabbit
Posts: 1896
Joined: Mon Mar 13, 2006 4:57 pm
Contact:

Post by D.Rabbit » Thu Aug 06, 2009 7:07 pm

Seems I can post in TWF but not in Deb's most recent thread.
WTF?

IrisD
Site Admin
Posts: 626
Joined: Mon Mar 13, 2006 5:09 pm
Location: |Schweinfurt|Bavaria|Germany|Europe|
Contact:

Post by IrisD » Fri Aug 07, 2009 6:49 am

Must be a Softwarebug. You're Admin and you're still Moderator in twf, so there is no reason why you shouldn't be able to post there in a special thread.

Mare! Your Part!
What does not kill me, makes me stronger.
Friedrich Nietzsche

User avatar
D.Rabbit
Posts: 1896
Joined: Mon Mar 13, 2006 4:57 pm
Contact:

Post by D.Rabbit » Fri Aug 07, 2009 5:06 pm

It's being very evil atm.
I posted in that thread a test post, it worked, deleted it, tried to post again and hello, error screen.
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

User avatar
mare_serenitatis
Site Admin
Posts: 1753
Joined: Wed Dec 21, 2005 8:07 pm
Location: Bavaria
Contact:

Post by mare_serenitatis » Mon Aug 10, 2009 3:20 pm

I'm afraid that's one of the evil bugs that happen because our board runs an old software version.
The server uses a newer software and the both have problems communicating.


Does any of you use an old browser (windows Internet Explorer 6 or older)?

I can upgrade the board but it will be inaccessible with old browsers.
War doesn't decide who is right. It only decides who is left.

User avatar
D.Rabbit
Posts: 1896
Joined: Mon Mar 13, 2006 4:57 pm
Contact:

Post by D.Rabbit » Tue Aug 11, 2009 4:22 am

I'm using MSIE8, and it's buggy at best.
Maybe the up grade will help?

User avatar
mare_serenitatis
Site Admin
Posts: 1753
Joined: Wed Dec 21, 2005 8:07 pm
Location: Bavaria
Contact:

Post by mare_serenitatis » Thu Aug 13, 2009 5:44 pm

I hope so. You can try it out at Lord Dork's board http://sdg3.com/badlands It runs the new software.
Don't worry - you can't break anything over there. Badlands is still under construction and not yet officially opened

I'm having troubles over here myself - I tried to log on about 15 times before the board accepted me. Highly annoying. (in fact that was when I decided not to postpone the upgrade anymore)
War doesn't decide who is right. It only decides who is left.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest