Posting Video Links

Your opinion is important to us. Please continue to hold. Just kidding: Post your brainstorms here.

Moderator: Sean

Post Reply
User avatar
Gary
Patrician
Patrician
Posts: 6465
Joined: Tue Aug 24, 2010 2:55 am
Location: Oklahoma

Posting Video Links

Post by Gary » Sun Mar 11, 2018 3:13 pm

Sometimes, posting videos on this board is confusing and frustrating. There appear to be limitations as well. Here is a link for a video which I cannot figure out how to get working -- https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/am77XXv_460sv.mp4
You can have my Oxford comma when you pry it from my cold, dead, and lifeless hands.

User avatar
Lupine
Imperator
Imperator
Posts: 35330
Joined: Fri Aug 22, 2008 3:33 pm
Location: The State of Insanity

Re: Posting Video Links

Post by Lupine » Tue Mar 13, 2018 10:48 pm

Yeah, I can't get it working right now either. Maybe huggle can figure it out.

Orpheus
Augur
Augur
Posts: 379
Joined: Sun Nov 08, 2015 2:31 pm

Re: Posting Video Links

Post by Orpheus » Wed Mar 14, 2018 12:35 am

Neither the filetype MP4 nor the site cache9.com are on their respective "allowed" lists for the unified tag BBvideo.

Either is easily fixed, but that's a decision for a Higher Mind than mine.

User avatar
Gary
Patrician
Patrician
Posts: 6465
Joined: Tue Aug 24, 2010 2:55 am
Location: Oklahoma

Re: Posting Video Links

Post by Gary » Wed Mar 14, 2018 1:02 am

Orpheus wrote:Neither the filetype MP4 nor the site cache9.com are on their respective "allowed" lists for the unified tag BBvideo.

Either is easily fixed, but that's a decision for a Higher Mind than mine.

Can you poke the Bear? :librarian:
Last edited by Gary on Fri Mar 16, 2018 1:02 pm, edited 1 time in total.
You can have my Oxford comma when you pry it from my cold, dead, and lifeless hands.

Orpheus
Augur
Augur
Posts: 379
Joined: Sun Nov 08, 2015 2:31 pm

Re: Posting Video Links

Post by Orpheus » Thu Mar 15, 2018 7:02 am

I looked up the meme "pole the bear". I had to go pretty deep into the dark web to find any substantial discussion of it. My advice: you don't want to know.

User avatar
huggle
Centurion
Centurion
Posts: 1445
Joined: Mon Sep 19, 2016 4:40 am
Location: Bavaria

Re: Posting Video Links

Post by huggle » Thu Mar 15, 2018 5:29 pm

I gave the board an ok for all available video formats in posts and attachments.

A test with [windows]video tags (that's the button with the light grey camera, next to the youtube button) works for me now. Can someone confirm that? (It might be that it only works with my PC's video settings: I ordered it to never use Win but VCL player for videos and it obediently switched to VCL and displayed the mp4 movie)
Here's the one that works for me:
[video 425,350]http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/am77XXv_460sv.mp4[/video]

The BBVideo tags don't work for me which might still be my fault - I am not very familiar yet with the Admin controls of this board software
a hug a day keeps the psychiatrist away

User avatar
RJDiogenes
Imperator Rex
Imperator Rex
Posts: 62112
Joined: Fri Aug 22, 2008 12:24 am
Location: Boston
Contact:

Re: Posting Video Links

Post by RJDiogenes » Thu Mar 15, 2018 11:20 pm

Yes, that works, and it even works with "https," not just "http."

[video 425,350]https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/am77XXv_460sv.mp4[/video]
Please visit My Store and My Gallery and My YouTube Page. :)

:grape:

User avatar
Gary
Patrician
Patrician
Posts: 6465
Joined: Tue Aug 24, 2010 2:55 am
Location: Oklahoma

Re: Posting Video Links

Post by Gary » Fri Mar 16, 2018 1:03 pm

Orpheus wrote:I looked up the meme "pole the bear". I had to go pretty deep into the dark web to find any substantial discussion of it. My advice: you don't want to know.

:as: Fat-fingered typing. :oops:
You can have my Oxford comma when you pry it from my cold, dead, and lifeless hands.

User avatar
Gary
Patrician
Patrician
Posts: 6465
Joined: Tue Aug 24, 2010 2:55 am
Location: Oklahoma

Re: Posting Video Links

Post by Gary » Fri Mar 16, 2018 1:05 pm

huggle wrote:I gave the board an ok for all available video formats in posts and attachments.

A test with [windows]video tags (that's the button with the light grey camera, next to the youtube button) works for me now. Can someone confirm that? (It might be that it only works with my PC's video settings: I ordered it to never use Win but VCL player for videos and it obediently switched to VCL and displayed the mp4 movie)
Here's the one that works for me:
[video 425,350]http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/am77XXv_460sv.mp4[/video]

The BBVideo tags don't work for me which might still be my fault - I am not very familiar yet with the Admin controls of this board software
It doesn't work for me.

Image
You can have my Oxford comma when you pry it from my cold, dead, and lifeless hands.

Post Reply